Főoldal Építőanyag Épületgépészet Fürdőszoba-szaniter

A Gravitáció Kft. 1984-ben alakult. Kezdetben épületgépészeti kivitelezéssel foglalkoztunk, majd 1989-től kezdtünk el kereskedelmi tevékenységet folytatni, 1996-tól pedig kiemelten épületgépészeti termékek nagykereskedelmi forgalmazásával is foglalkozunk.

Jelenleg a Kft. egy 17.000 m2-es központi telephellyel rendelkezik Szombathelyen, a Sági út 3. szám alatt, ahol 5.000 m2-es fűtött nagykereskedelmi raktár és 700 m2-es diszkont áruház működik. A Kft. tulajdonában van a szombathelyi Uzsoki utcában egy 6000 m2-es telephely, 1.400 m2-es fűtött raktárral, ahol egy 400 m2-es bemutatóteremmel rendelkező szerelvény- és fürdőszobacentrum üzemel. 2003-ban egy építőanyag kereskedés megvásárlásával bővült a cég profilja, amely a szombathelyi a Söptei út. 76. szám alatti telephelyén szolgálja ki Partnereit/Vásárlóit. Magyarország legnagyobb építőanyag kereskedelmi hálózatához, a több, mint 80 telephellyel rendelkező újHÁZ Centrumhoz 2009-ben csatlakoztunk.

Az újHÁZ Centrum tagjai 100 százalékban magyar tulajdonban lévő, évek óta stabil alapokon, jövedelmezően működő, komoly forgalmat bonyolító, tőkeerős főként családi vállalkozások, építőanyag-kereskedések. A hálózat teljes körű építőanyag kis- és nagykereskedelemmel foglalkozik, felölelve minden olyan terméket, amelyre a házépítésnél, lakás felújításnál - az alapoktól a tetőig - szükség lehet. A minőségi építőanyagon kívül magas szintű kiegészítő szolgáltatásokkal - szaktanácsadással, házhozszállítással, teljes körű garanciával - áll a vásárlók rendelkezésére. Többször is elnyerte a Business SuperBrands és MagyarBrands díjakat.

A Gravitáció Kft. Magyarország egyik meghatározó épületgépészeti kis-és nagykereskedelmi vállalkozása. Építőanyagok, épületgépészeti és fürdőszobai termékek legszélesebb skáláját forgalmazzuk, mely elengedhetetlen a víz-, csatorna-, gáz-, központi fűtés-szerelési munkákhoz. Forgalmazunk csempéket, padlólapokat, szanitereket és fürdőszoba felszerelési cikkeket is. A felsorolt árucsoportokból raktárainkban kb. 20.000 fajta termék található meg.

A cég dolgozóinak létszáma kb.75-77 fő, az adott munkakörökben magas szakmai végzettséggel rendelkező munkatársaink a megfelelő segítséget tudják nyújtani partnereink részére.

Kiterjedt partnerhálózattal dolgozunk Vas, Zala, Győr-Moson-Sopron, Veszprém, Baranya, Somogy megyékben. A szerződéses partnereink között, kiskereskedők és kivitelező vállalkozások egyaránt megtalálhatóak.

2000. évtől rendelkezünk az ISO 9001:2000 minősítéssel, mely reményeink szerint még jobb kiszolgálást eredményez jelenlegi és jövőbeni partnereink megelégedésére.

A Gravitáció Kft. fontosnak tartja a piac további szakmai fejlődését, így Plan Zrt -vel (1982), valamint a Szidó Kft -vel (1991) közösen alapító tagjai a GéPéSZ Csoportnak, melyek markáns és ismert szereplői a hazai épületgépészeti szakkereskedelmi piacnak. A GéPéSZ Csoport küldetése, hogy az erőforrások koncentrálásával, funkcionálisan egy, de szervezetileg több társaság azonos érdekei mentén, közös gazdasági célok kitűzésével, hosszútávon sikeresen együttműködjön. A cégcsoport 2003-ban Kecskeméten megalapította a Gépész Koordinátor Kft-t, mely kizárólagos termékeikkel, több világmárka élvonalbeli szakkereskedelmével, a beszerzési tevékenységet végzi. A budapesti központi GéPéSZ raktár szolgálja a cégcsoporton belüli optimális logisztikát.

TermékkeresőÜgyfélkapuRegisztráció

Hírlevél9700 Szombathely, Sági u. 3.
Tel: 94/513-490
Fax: 94/513-498
developed by Webshark