Főoldal Építőanyag Épületgépészet Fürdőszoba-szaniter

Új termék az Uponornál:

2011.12.05. 08:48
Új termék az Uponornál:

Uponor C-46 climate controller hőtermelő oldali szabályozó–minden szobában kellemes közérzet

Az Uponor bemutatja az új C-46 climate controllert Ez az intelligens berendezés képes szabályozni a fűtési és hűtési rendszereket, akár a külső akár a belső hőmérséklet függvényében.

 

Az Uponor folyamatosan fejleszti termékeit és a technológiát, hogy az emberi környezet komfortérzete minél magasabb szintet képviseljen az otthonokban vagy akár az irodákban.                    A fő funkciója az új climate controller szabályozónak a sugárzó fűtési, hűtési rendszerek vízhőmérséklet szabályozása egy keverőszelep segítségével. A C-46 lehetőséget nyújt a mikroklímák hatásos szabályzásához szobákban vagy bármely épületben - lakó vagy középületben.

 

A szabályozó gyors reakció idejének köszönhetően, a külső és a belső környezet hőmérséklet paramétereinek változásától függetlenül, az épületben dolgozó emberek egész évben kellemesen fogják magukat érezni. A C-46 szabályozó a többi Uponor szabályozó egységgel egyesítve pl.: C-56 szabályozó, H-56 harmatpont érzékelő, T-75 rádiós termosztát, I-76 programozó egység stb. segítenek növelni a hatásosságát a sugárzó fűtési, hűtési rendszereknek minimális erőráfordítással bármilyen épülettípusban. Hogyan működik a rendszer? A C-46 szabályozó fogadja az adatokat a külső és a belső érzékelőktől, a rádiós harmatpont érzékelőtől, a külső hőmérséklet érzékelőtől, az előremenő hőmérséklet érzékelőtől, az adatokból kiszámolja a szükséges előremenő hőmérsékletet és gondoskodik a hűtési felületek harmatpont védelemről. Ha szükséges a harmatpont érzékelőt bármikor újra pozícionálhatjuk.

 

A C-46 szabályozót úgy tervezték, hogy gyakorlatilag bármilyen rendszerhez illeszthető legyen, szerelőbarát a kialakítás és természetesen csatlakoztatható az Uponor DEM rádiós szabályozóhoz. A climate controllert nagyon könnyű üzembe helyezni és használni. A rádiós kapcsolat még könnyebbé teszi az installációt, továbbá az alkalmazott software is segíti az egyszerű és gyors beállítást.

 

Műszaki jellemzői a C-46 Climate Controller-nek:
■ szabályozza a keringtető szivattyút
■ kezeli a hőtermelő oldal szabályzását, szabályozza a keverőszelepet
■ működési módok: fűtés, hűtés, fűtés és hűtés, hó olvasztás
■ Kompatibilis más Uponor szabályzókkal

 

További információért forduljon hozzánk:

Uponor Kft.

Tel: 203-3611 vagy info.hungary@uponor.com

További hírek

Öko-turista központ épült Oszkón UPONOR
2014.02.10. 09:29Öko-turista központ épült Oszkón UPONOR

Mint minden magyar helység, Oszkó is igyekszik kihasználni a lehetőségeit a turizmus fejlesztése érdekében. Mivel a község főképpen szőlő-termeléssel foglalkozik, fokozott figyelmet fordítanak a...

Részletek
Uponor visszatérő hőmérséklet-korlátozó szelep alkalmazása.
2013.11.13. 11:39Uponor visszatérő hőmérséklet-korlátozó szelep alkalmazása.

Hogyan lehet egy radiátoros fűtésre egy kis felületű padlófűtést csatlakoztatni? avagy az Uponor visszatérő hőmérséklet-korlátozó szelep alkalmazása.

Részletek
Uponor PE-Xa a professzionális megoldás
2012.03.02. 12:35Uponor PE-Xa a professzionális megoldás

Az Uponor több mint 40 éves innovációja

Részletek
Új öntanuló szobatermosztátok a Siemenstől
2009.01.27. 20:24Új öntanuló szobatermosztátok a Siemenstől

Magyarország földrajzi adottságai miatt a téli időszakban közületi- és lakóépületeink fűtése komoly feladatot jelent mindannyiunk számára. A legegyszerűbb és legelterjedtebb fűtésszabályozási...

Részletek
«« Vissza az előző oldalra

TermékkeresőÜgyfélkapuRegisztráció

Hírlevél9700 Szombathely, Sági u. 3.
Tel: 94/513-490
Fax: 94/513-498
developed by Webshark