Főoldal Építőanyag Épületgépészet Fürdőszoba-szaniter

Bosch Termotechnika

Bosch Termotechnika

Gazdaságos fűtés a föld vagy a levegő energiájának használatával a Bosch hőszivattyúk segítségével.

A fosszilis energiaforrásoktól való függés mérséklésére számos megoldás létezik. A Bosch a környezet megóvása érdekében nagy hangsúlyt fektet a megújuló energiaforrások hasznosításának új, intelligens és kényelmes módszereire, köztük a hőszivattyús rendszerek fejlesztésére.

A Bosch hőszivattyúk kínálata talajhő-víz és levegő-víz hőszivattyúkból áll. A talajhő-víz hőszivattyúk választékában találhatunk HMV tárolóval egybeépített, kompakt megoldást és HMV tároló nélküli, azaz szimpla fűtő berendezéseket. Ez utóbbiak beépített HMV váltószeleppel rendelkeznek, így külső tároló csatlakoztatása egyszerűen megoldható. A levegő-víz hőszivattyúk esetében a HMV tartály része a szállítási csomagnak, így szintén komplett megoldást nyújtanak mind az épület fűtésére, mind a használati melegvíz-ellátásra.

A levegős hőszivattyúk működési elve azonos a földhőt hasznosító berendezésekével, viszont itt a felhasznált hőforrás a környezeti levegő. A levegőhöz való "hozzáférés" minden másnál egyszerűbb, a levegő mindenhol rendelkezésre áll.

A geotermikus hőszivattyúk 4 - 5-szörös hatékonysággal használják fel az elektromos áramot fűtésre, azáltal, hogy a földbe fúrt szondákon, vagy vízszintesen lefektetett talajkollektorokon, esetleg földhő kosarakon keresztül a földben rejlő hőenergiát használják fel. A magyarországi geotermikus viszonyok kedvezőbbek, mint számos környező országban. A talaj közel állandó hőmérsékletét lehűtve fűtik fel az épületet a kinyert energiával. A hőszivattyú vezérlése lényegesen kifinomultabb, mint a hagyományos energiahordozók elégetésén alapuló kazánoké.

A hőszivattyú környezetkímélő megoldás, nincs károsanyag-kibocsátás, kevesebb a széndioxid-emisszió.

Ajánlatkéréshez kattintson ide!

További képek

Bosch Termotechnika Bosch Termotechnika Bosch Termotechnika Bosch Termotechnika

További termékek

Bosch
Bosch

Bosch

Hagyományos kazánjaik minden háztartás számára megbízható fűtés- és melegvíz-ellátást garantálnak. Egyszerűen, bármely otthonba felszerelhetőek.
A Bosch hagyományos gázkészülékei a...

Részletek
Kaimann
Kaimann

Kaimann - Hagyományokkal rendelkező innovációs erejű vállalat

Wilhelm Kaimann 1959-es vállalatalapítása óta Hövelhofban egyedülálló sikertörténetet írunk: ma a Kaimann az elasztomer...

Részletek
Slovarm
Slovarm

Folyamatban

Részletek
Ariston
Ariston

A Merloni TermoSanitari S.p.A. az MTS Group központja és egyben olasz leányvállalata. Mintegy 70 év óta áll az olasz fűtéstechnikai piac élén a fűtő és légkondicionáló, valamint vízmelegítő és...

Részletek
Zehnder
Zehnder

A teljes komfort szellőztető rendszer Az egészséges és kellemes belső klíma nagyban befolyásolja az életminőséget, hiszen napjaink nagy részét zárt térben töltjük. Az egészséges belső klímához...

Részletek
«« Vissza az előző oldalra

TermékkeresőÜgyfélkapuRegisztráció

Hírlevél9700 Szombathely, Sági u. 3.
Tel: 94/513-490
Fax: 94/513-498
developed by Webshark