Főoldal Építőanyag Épületgépészet Fürdőszoba-szaniter

Swep

Swep

A SWEP forrasztott lemezes hőcserélők épületgépészeti alkalmazásokhoz, hőközpontokhoz, használati melegvíz előállítására, klíma- és hűtéstechnikai feladatokra, élelmiszeripari felhasználásra egyaránt alkalmas.

Az épületgépészetben ezen hőcserélő készülékeket leggyakrabban víz-víz hőcserére alkalmazzák. Az egyik tipikus alkalmazási terület a használati melegvíz ( HMV ) előállítása. A HMV-t ekkor kazán vagy más hőtermelő berendezés által termelt melegvízből állítják elő.
Napjainkban egyre inkább terjed a HMV-nek a fűtési vízből hőcserélővel történő előállítása. Ezáltal elektromos energia takarítható meg és a meglévő villanybojlert is hasznosítani lehet tartályként.

A másik alkalmazási terület a padlófűtés. Ebben az esetben a kazánkört leválasztjuk a padlófűtés körétől. Igen elterjedt, hogy egy lakáson belül radiátoros és padlófűtéses rendszert is alkalmaznak. Hőcserélő alkalmazásával elkerülhetjük az esetlegesen fellépő oxigéndiffúziót, amely a radiátorok vagy a kazán tönkremeneteléhez vezethet.

Letölthető anyagok:

Ajánlatkéréshez kattintson ide!

További képek

Swep Swep Swep Swep

További termékek

Bosch
Bosch

Bosch

Hagyományos kazánjaik minden háztartás számára megbízható fűtés- és melegvíz-ellátást garantálnak. Egyszerűen, bármely otthonba felszerelhetőek.
A Bosch hagyományos gázkészülékei a...

Részletek
Kaimann
Kaimann

Kaimann - Hagyományokkal rendelkező innovációs erejű vállalat

Wilhelm Kaimann 1959-es vállalatalapítása óta Hövelhofban egyedülálló sikertörténetet írunk: ma a Kaimann az elasztomer...

Részletek
Slovarm
Slovarm

Folyamatban

Részletek
Ariston
Ariston

A Merloni TermoSanitari S.p.A. az MTS Group központja és egyben olasz leányvállalata. Mintegy 70 év óta áll az olasz fűtéstechnikai piac élén a fűtő és légkondicionáló, valamint vízmelegítő és...

Részletek
Zehnder
Zehnder

A teljes komfort szellőztető rendszer Az egészséges és kellemes belső klíma nagyban befolyásolja az életminőséget, hiszen napjaink nagy részét zárt térben töltjük. Az egészséges belső klímához...

Részletek
«« Vissza az előző oldalra

TermékkeresőÜgyfélkapuRegisztráció

Hírlevél9700 Szombathely, Sági u. 3.
Tel: 94/513-490
Fax: 94/513-498
developed by Webshark